De bouwgroep Samen IJzersterk bestaat uit een aantal partijen die de handen inéén hebben geslagen.

Raumplan Architecten
Raumplan is in 2019 opgericht door de architecten David Klinkhamer en Roel van der Zeeuw. Beiden hebben ruime ervaring in het ontwerpen van gebouwen die coöperatief ontwikkeld worden.

De Mede Opdrachtgevers (MO-ers), de Vereniging van Opdrachtgevers
De MO-ers zijn mensen als jij en ik. De groep is een mix van leeftijden en achtergronden. Onder de paraplu van een vereniging worden collectief besluiten genomen over de invulling en afwerking van de gemeenschappelijke ruimtes. De Regie adviseurs ondersteunt de bewonersgroep bij de besluitvorming omtrent de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes en het oprichten van de vereniging. De groep is divers en zal dat ook blijven, aangezien het complex een diversiteit aan woningen aanbiedt die passen bij verschillende levensstijlen. Singles, gezinnen, jonge stellen, eenoudergezinnen en echtparen komen samen te wonen in Samen IJzersterk.

Heutink Groep
Heutink groep is verantwoordelijk voor de bouw van Samen IJzersterk. Heutink ontwikkelt met een scherp oog voor de bewoner én zijn omgeving. Omdat Heutink zelf ook bouwt biedt het creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Met bewezen vakmanschap en door persoonlijk contact zet Heutink een plan om in actie. Het resultaat is een woonomgeving waar alle betrokkenen trots op zijn en lang mee vooruit kunnen. Vergelijkbare projecten die Heutink realiseerde in Amsterdam zijn: Gebouw C1 Amstelkwartier, 16 woningen Piet Mondriaanstraat, Stories in Buiksloterham en Kavel 11 Centrumeiland (Cpgo).