Wegwijzer bij aankoop

Op deze website vind je alle informatie over de beschikbare woningen van project Samen IJzersterk. Heb je belangstelling? Vul dan het inschrijfformulier volledig in. Inschrijvingen waarvan gegevens ontbreken, worden uitgesloten van deelname.
Je dient jouw inschrijving compleet te maken door aan te geven welke woning(en) uw voorkeur geniet(en).Dit doe je door via de woningzoeker jouw wenswoning(en) te selecteren en vervolgens te bevestigen dat jij met die woning(en) deel wil nemen. Toewijzing vindt plaats op basis van volgorde van binnenkomst.

Inschrijven

Toewijzing
Na de inschrijving vindt er een toewijzing plaats op basis van volgorde van binnenkomst. De aanmeldingen die online via deze projectwebsite zijn ontvangen, komen in aanmerking. Onvolledige en dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname en komen ook niet op de reservelijst. Ben jij één van de gelukkigen? Dan word je door de kopersadviseur van Heutink Groep uitgenodigd voor een aankoopgesprek.

Heb jij geen woning toegewezen gekregen dan ontvang je hierover een email en blijf je genoteerd staan als reserve-kandidaat, mits jouw inschrijving aan de gestelde voorwaarden voldoet. Soms vallen optanten af, dan wordt de volgende kandidaat op de lijst benaderd.

Aankoopgesprek
In het aankoopgesprek ontvang je van de kopersadviseur van Heutink Groep de aanvullende gegevens die jij nodig heeft om een besluit te kunnen nemen om tot aankoop van een woning over te gaan. Deze informatie betreft o.a. een concept van de koop-/ aannemingsovereenkomst en de technische omschrijving. Daarnaast worden de procedure van de bouw en alle individuele wensen met betrekking tot de extra mogelijkheden met je besproken.

Aankoop
Na het aankoopgesprek en ontvangst van de offerte heb je twee weken bedenktijd om door te geven of je definitief tot koop overgaat. Wanneer jij besluit om een woning te kopen, dan word jou een Koop-/ aannemingsovereenkomst (de contractstukken) aangeboden voor ondertekening.

Financiering
Voordat je een woning kunt kopen zal de financiering geregeld moeten worden. De makelaar kan jou helpen bij het aanvragen van een hypotheek. Je kunt dit uiteraard ook zelf doen

Inschrijven in 3 stappen

Stap 1

Heb je interesse in een van de 8 beschikbare woningen? Schrijf je dan in via de website, zie: 'inschrijven' rechtsboven en geef jouw woningvoorkeur(en) door. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.

Stap 2

Nu je je hebt ingeschreven is het nog van belang dat jij jouw inschrijving bevestigt. Hiervoor dien jij jouw account te activeren. De instructies vind je terug in de bevestigingsmail (controleer ook je spam). Wanneer jij je account niet activeert, wordt je niet meegenomen in de toewijzing.

Stap 3

Log in op jouw account en maak jouw inschrijving compleet. Selecteer, wanneer je dit nog niet gedaan hebt, de woning(en)waarmee jij wilt inschrijven en klik op 'opslaan'. Ook kun jij jouw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder een opgegeven/ opgeslagen selectie word je niet meegenomen in de toewijzing.