Wegwijzer bij aankoop

Op deze website vind je alle informatie over de beschikbare woningen van project Samen IJzersterk. Heb je belangstelling? Vul dan het inschrijfformulier volledig in. Wij nemen dan contact met jou op. Toewijzing vindt plaats op basis van volgorde van binnenkomst.

Inschrijven

Aankoop
Na het aankoopgesprek en ontvangst van de offerte heb je twee weken bedenktijd om door te geven of je definitief tot koop overgaat. Wanneer jij besluit om een woning te kopen, dan word jou een Koop-/ aannemingsovereenkomst (de contractstukken) aangeboden voor ondertekening.

Financiering
Voordat je een woning kunt kopen zal de financiering geregeld moeten worden. De makelaar kan jou helpen bij het aanvragen van een hypotheek. Je kunt dit uiteraard ook zelf doen

Procedure in 3 stappen

Stap 1

Heb je interesse in een van de beschikbare woningen? Schrijf je dan in via de website, zie: 'inschrijven' rechtsboven en je kunt eventueel jouw woningvoorkeur(en) doorgeven. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.

Stap 2

De kopersadviseur van Heutink groep neemt contact met jou op voor het maken van een afspraak. Het ontwerp, de individuele wensen, de procedure tijdens de bouw en vragen over de aankoop worden besproken.

Stap 3

Je ontvangt aanvullende informatie om een besluit te kunnen nemen om tot aankoop van een woning over te gaan.