Hoe wil jij wonen?

Wens je een maisonnette, een appartement of penthouse? Gelegen aan een gezellig plein, aan een hof of toch liever aan de kade? Samen IJzersterk biedt je een plek naar keuze. Het duurzame woongebouw omvat 6 verschillende woningtypen en 5 soorten buitenruimte, gelegen aan plein, hof of kade.

Momenteel zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk de woningen via onderstaande button.

Woningaanbod

Indelingsvrijheid
Kies je voor Samen IJzersterk, dan kies je voor één van deze types. De indeling van de woning kun je vervolgens helemaal zelf bepalen. Wens je een grote hal? Een kookeiland? Een inloopkast? Een thuiskantoor, atelier, of toch een extra slaapkamer? Binnen de basisplattegronden kun je naar hartenlust schuiven, passen en meten.

Afwerking
Samen IJzersterk biedt niet alleen de mogelijkheid de woning naar eigen smaak in te delen, maar ook om deze in eigen stijl af te werken. Je hebt ruim de keuze op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels, vensterbanken, binnendeuren en hang- en sluitwerk. Je woning wordt tot in de puntjes uitgevoerd zoals jij het graag ziet. Ook de plaatsing van de wandcontactdozen en schakelaars bepaal je zelf. Waar wens je de telefoon- en televisie aansluiting?

Ligging
De 6 verschillende woningtypen zijn verdeeld over 3 blokken. Blok 1 kijkt uit over het plein, 2 over de hof en 3 aanschouwt de kade. De woningen zijn bereikbaar via trap en lift en nagenoeg alle woningen krijgen flink wat zonuren. De hofwoningen zijn gesitueerd op het zuiden.